Automatisering

Financi werkt zelf met de modernste (online) financiĆ«le- en belastingsoftware. Uiteraard kunt u bij ons een abonnement afnemen waarbij u volledig online uw boekhouding kunt doen. Eigen software is dus helemaal niet meer nodig. U hoeft niet te back-uppen,  geen investeringen in zware hardware. Alleen een internetverbinding en een eenvoudige computer is al voldoende.

Wilt u echter toch graag met uw eigen software (blijven) werken dan is dat voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen met alle softwarepakketten overweg. Dit kan bij u ter plaatste  maar wij kunnen ook via internet vanuit ons kantoor op uw computer werken. Weet u niet hoe dat moet? Geen nood. Financi heeft alle kennis in huis om dit voor u op te zetten.

Moet u nog een pakket aanschaffen dan staan wij u graag met raad en daad bij om de juiste keuze te maken in het oerwoud van de vele boekhoudpakketten. Wij weten wat wel bij u, en wat niet bij uw bedrijf past. Tevens kunnen wij u adviseren over de bijkomende zaken als het back-uppen ed. U bent namelijk verplicht uw elektronische gegevens 7 jaar te bewaren. Mocht uw harde schijf crashen dan heeft de belastingdienst daar geen boodschap aan. Het is dus zaak ook dat goed te regelen.