Salarissen

Financi helpt u bij het organiseren en beheren van de tijdrovende salaris werkzaamheden.
De puzzel van loonadministratie kunt u volledig overhandigen aan Financi. Wij verzekeren u van een professionele salarisverwerking waar u geen omkijken naar heeft.

Wij verzorgen de aanvragen bij de UWV en Belastingdienst. Zijn er onverhoopt problemen met deze instanties dan kunt u gebruik maken van onze expertise en, indien u dat wenst, mee gaan om u bij te staan. Wij kunnen zelfs voor u als woordvoerder fungeren.

Ook zorgen wij ervoor dat u voldoet aan de wetten en cao’s en houden u daarvan blijvend op de hoogte. We stellen arbeidsovereenkomsten voor u op, maken de benodigde salaris berekeningen en verzorgen de jaaropgaven. Uiteraard geldt dat ook voor de bijbehorende loonaangiften bij de belastingdienst bij.

Financi weet als geen ander dat het administreren van personele gegevens geen statisch proces is. Wij controleren en bewaken continu de lonen, pensioenen en andere inhoudingen. Volgen de werkgevers de regels wel op? Zijn er premiewijzigingen? Moeten er loonsverhogingen worden doorgevoerd?

Ook op het gebied van ziekteverzuim  kunnen wij u administratief bijstaan door het doen van de meldingen aan de juiste instanties, verzekeringen e.d. Het monitoren van de voortgang van de zieke werknemer op basis van de wet poortwachter.

Als u het prettig vindt om deze salarisadministratie zelf te voeren, maar u wilt deze laten controleren of kunt hierbij assistentie gebruiken, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. U geeft aan waar u hulp bij nodig heeft, en wij assisteren of nemen over waar nodig.

NIEUW!

Administratiekantoor Financi is nu ook in te schakelen bij al uw HRM werkzaamheden. HRM = Human Resources Management. Ook wel  personeelszaken of strategisch personeelsmanagement genoemd.

Ondernemers met weinig personeel hebben vaak een close-relatie met hun personeel waarbij het niet altijd eenvoudig is om onprettige boodschap gesprekken te voeren. Vaak schieten de jaarlijkse voortgangsgesprekken er bij in en is een bedrijfsregelement al helemaal niet aanwezig. En bij wie meld de werknemer zich ziek als de “Baas” er niet is?

Voor al deze werkzaamheden is Financi in te schakelen. Indien uw intresse hierover gewekt is dan is het tijd om een afspraak te maken zodat we de mogelijkheden en wensen door kunnen praten!